Sunday, November 13, 2011

selamat pengantin baru

Semoga Allah memberkati kamu dan melimpahkan berkat kepada kamu
dan menghimpunkan kedua kamu di dalam kebaikkan.

Picasa v 3.8

 
picasa 3. klik saja gambar untuk ke site rasmi. ianya percuma.

Picasa 3  ialah satu perisian percuma untuk mengedit gambar mengikut kretiviti supaya ia kelihatan menarik untuk dikongsikan bersama. inilah per isian yang aku gunakan. mudah cepat dan pelbagai pilihan mengedit yang boleh di manupulasi untuk menghasilkan gambar yang menarik.


ke tasik botani negeri johorAtas nasihat seorang kawan yang mengajar aku melukis dengan cahaya. aku selalu saja keluar membawa dlsr bersama untuk mencari pengalaman dari kesilapan. Fokus, aperture dan shuter speed saja yang baru sedikit aku paham. sebagai seorang amateur  yang digelar happy trigger. aku selalu mengunakan auto mode tanpa flash untuk aku bandingkan dengan manual mode. haha. sunguh memang aku seoarang amateur. 

salam perkenalan buat semuaSalam perkenalan buat semua.. Terniat didalam diri ini untuk berkongsi segala cerita dan ilmu yang sangat sedikit untuk sama-sama kita perbaiki.. Aku hanyalah seorang wannabe photographer yang ingin berkongsi cerita. kisah Aku dan Dia. Aku hanya insan biasa yang lemah penuh dengan kekurangan. Sesunguhnya aku adalah mahluk ciptaan Yang Maha Pemurah Lagi Maha bijaksana.

facebook
fun page