Wednesday, December 14, 2011

gambar - elvis monkey

 bandingkan

'haiwan pemalu yang ditemui di rantau mekong asia tengara ini adalah 1 dari 208 spesis yang baru temui tahun lepas' kata seoarang wakil WWF. Haiwan ini ditemui di pendalaman maynmar kawasan rantau mekong yang beriklim lembab dengan kawan hutan dan gunung ganang yang luas.

video serangan siamang

MELAKA: Siamang yang menyerang dua kanak-kanak di Zoo Melaka kelmarin, sudah ditangkap dan dikuarantin pihak zoo sebagai langkah keselamatan.
Pengarah Zoo Melaka, Ahmad Azhar Mohammed berkata langkah itu prosedur lazim pihaknya bagi mengelak haiwan berkenaan terus mengganas dan menyerang pengunjung.

Katanya, kejadian serangan siamang terhadap manusia adalah pertama kali berlaku sejak Zoo Melaka ditubuhkan pada 1963 dan pihaknya amat terperanjat dan dukacita dengan kejadian itu.
“Sebenarnya insiden seperti ini tidak pernah berlaku di Zoo Melaka. Bukan tabiat siamang menyerang manusia. Saya berpendapat mungkin berlaku provokasi oleh manusia hingga menyebabkan tekanan dan ia terkejut lalu bertindak balas menyerang manusia,” katanya di sini, semalam.

konsert search termahal

SEPANJANG 30 tahun ditubuhkan, kumpulan rock legenda tanah air, Search telah mengadakan banyak konsert sama ada yang berskala kecil ataupun besar di seluruh negara termasuklah di Indonesia dan Singapura.

Bagaimanapun, kumpulan yang ditubuhkan pada tahun 1981 di Johor Bahru itu mengakui, sepanjang tiga dekad ditubuhkan mereka belum merasai kepuasan sebagai pemuzik dalam konsert-konsert yang mereka adakan itu.

gambar x-ray - pelik tapi benar

lihat ia adalah benar. gambar- gambar berikut terdapat dalam sebuah buku berjudul 'stuck up'. menunjukan hasil sinar-X yang lain dari biasa. ia menekutkan atau melucukan.. PUNK - dibotakan rambut dan dipaksa mandi?

INDONESIA - Aceh, sekumpulan remaja yang menghadiri konsert punk ditangkap dan dicukur rambut gaya mohowk kemudian dipaksa mandi - selasa.

Salah seorang remaja yang di tangkap terkejut dengan tindakan yang di buat oleh polis."Kami tidak menyakiti sesiapa," katanya kepada pemberita selepas gunting rambut Mohawk beliau telah dicukur. "Ini adalah cara kami pilih untuk memperkenal diri sendiri, Mengapa mereka memperlakukan kami seperti penjenayah?"


facebook
fun page